Hovedside
Festivaler
Romjulsrock
Konserter
Historikk
Rockeprisen
Overnatting
Venue

 

Konsertbilder fra 2005
 
Wig Wam
Rjukanhuset 12.10.05


Wild Willy's Gang
Scene Rallarn 22.04.05

WWG leverte en forykende konsert på Scene Rallar'n denne kvelden. Det ble levert gamle heavy klassikere, gamle TNT og Accept låter og selvfølgelig noen smakebiter fra bandets nye skive Camouflage.WWG turnerer Norge om dagen, og spillejobben på Rjukan ble ordnet i løpet av en kort uke, da bandet trengte en spillejobb dagen før de skulle på bøljan blå og spille på "Rock the boat" på Stena line. Det var da naturlig for Willy og ringe Ingo i Rjukan Rockforum for å få til en gig og gjennomkjøring på kort varsel. Bernt Bodal (som spilte bass i bandet Høst sammen med Willy for 25 år siden, og som er med på noen av låtene på den nye skiva) skulle komme fra USA  for å spille på noen låter under konsertene denne helgen. Igor Gianola(gitarist fra UDO, bandet til vokalisten i legendariske Accept) skulle komme fra Sveits og TNT Tekrø skulle komme fra Toten selvfølgelig! Rjukan Rockforum var da ikke seine om å svinge seg rundt for å ordne dette på rekordtid.

Willy og kona Beate kom på torsdag, slik at alt skulle være i orden. Bernt Bodal og sønnen kom fredag. Den tidligere konpanjongen til Røkke og Gjelsten i Norwegian seafood, nå sjef i American seafood, var fornuftig nok til å ta seg en tur til Gaustablikk i det fine vår været for å spise lunsj, før han inntok lokalet for å øve sammen med Willy.

Nærmere 12 kom WWG på scenen og åpnet med to cover låter. Are You Ready og Cold Sweat. Og hvilken vokalist publikum fikk oppleve. Jan Tore Grefsdal fra det norske power metal bandet Highland Glory viste virkelig hvilken kraftfull stemme han har. Tekrø viste at han var i storform, og det gikk i maskingevær tempo på gitaren. Så kom det 4 låter fra den nye skiva Camouflage. Bernt Bodal kom på scenen og byttet plass med Henrik Sandnes (en solid bassist fra Faraout Fishing). Det ble annonsert at det var første gang på 25 år at Willy og Bernt var sammen på scenen igjen !!!! Publikum syntes dette var gøy, selv om sikkert ingen av dem forstod noe av dette.

Konserten gikk så over i solo partiet, og Henrik kom på scenen igjen. Thin Lizzys "Bad Reputation" med dobbel solo av Tekrø og Igor fikk publikum  til å ta helt av. Hadde noen opplevd en tøffere versjon av denne låta ? Neppe. Så kom låta der sjefen sjøl skulle utfolde seg. "Restless and Wild" som gikk over i en trommesolo den gamle kjærka ikke har opplevd maken til. (PS lokalet er en gammel Metodist kirke! Avkristna selvfølgelig). Willy Bendiksen fikk virkelig vist at han er en trommeslager av høy klasse og det er mang en trommeslager som har noe å lære her. Mannen fortjener virkelig et eget band og et eget utested i Oslo (RockIn).Så kom alle på scenen igjen. Nei forresten, ikke Tekrø. Han drakk gin og tonic og hilste på fansen. Det var nå tid for 2 Accept låter og Igor show!. "Son of a Bitch" og "Balls to the Wall" med allsang og Igor soloer. Skulle nesten tru vi var på Sweden Rock. Bare nesten da. Helt fantastisk! Også på lille Rjukan da!!! En liten tenkepause på scenen og Tekrø kom på igjen. Klart for ekstra nummer! "Good Monkey" fra den nye skiva (anbefales), og så en grisevise fra Tekrø, før de avsluttet med 2 TNT låter: "Cauth Between The Tigers" En liten Country versjon av "Seven Seas" ved Tekrø, før den skikkelige versjonen, med allsang og gitar soloer avsluttet en fantastisk kveld.41 betalende og ca 50 mennesker i lokalet er FLAUT, men de som var der angret ikke. De andre 100 som ikke kom, kan bare angre at de ikke prioriterte denne begivenheten eller greide å områ seg på kort varsel. For det hadde det vært verdt!Her er festivalen:
- Trykk på bildet!HOVED-
SPONSORER


TINN KOMMUNE